2020-01-11 811 浏览
一心谂住帮衬小店,但换来老板态度极差。Order时不会行过来写单,只会叫你大声讲就可以。我们叫了2碟头饭,由于菜式太似,上菜时我们问清楚那是什么?他好寸话....呢个系饭、呢啲系肉燥、呢条系菜、呢啲系猪扒(但个样似卤肉),态度极差😑 对其他客人都一样,午饭时间话$500无钱找,叫客人自己打散再来付款。有一个阿姐帮别人买外卖,阿姐要求收据,老板就好寸话信唔过人就自己嚟买,阿姐话匀真啲好(其实是阿姐自己想清楚啲,由于帮多人买外卖),但老板竟然出餐时问需唔需要打开比你睇下外廿,费事你又信唔过(老板语气好寸)😒真心不会再嚟,食物质素已经一般,态度又差,可必再嚟呢支持佢呢☹️