2017-07-15 655 浏览
系沙漠入面,要揾到绿色植物已经好难,仲要揾到线洲就难上加难系公认美食沙漠(马鞍山)要揾到非连锁而好食嘅野系比较难,好在有地头虫指路,黎到偏远的三哥厨房食正野间野位置坚唔就脚,系警署对面,正路都路会行过果边间舖嘅气氛同装潢都好家庭化,入去食好有家的感觉食物呢度就食上海野嘅,我地叫左三样野食都系百几蚊,认真大众化先黎食个醉鸡,有酒香又唔会无肉味,虽然唔识分新鲜鸡同冰鲜鸡,但食得出个肉质唔系霉鸡例牌size有噤嘅分量认真抵赞上海粗炒高抄都见到佢个高度,睇得去佢分量足够。色香味都好啱我地口味,系嫌佢油少少第二主食叫左镇江骨菜饭。味道够香浓,煮得够入味,配合埋个菜饭,真系要揾机再encore绝对系必试精选最后要讲讲嘅系佢啲碗,批评佢并非唔干净或有烂,而系个公鸡图案(事关本人对飞鸟类有恐惧😂)
系沙漠入面,要揾到绿色植物已经好难,仲要揾到线洲就难上加难

间野位置坚唔就脚,系警署对面,正路都路会行过果边
间舖嘅气氛同装潢都好家庭化,入去食好有家的感觉

醉鸡
例牌size有噤嘅分量认真抵赞