2021-04-26 40 浏览
一直知香港有间汉堡店🍔打入左全球50大,一有机会就去中环店到试一试😌 环境好美国🇺🇸feel 感觉好relax.♡.牛肉芝士汉堡🍔 $109包装值得一赞!系半个盒+一张纸包住,好方便!个包好松软同香牛油🧈味,睇返介绍汉堡用USDA 美国安格斯牛肉制成,再以红酒和牛油烹制汉堡肉!但好似干身左d~ 无乜肉汁🤔鸡扒汉堡🍔 $89即使淋左汁,鸡扒边仍然好香脆,食得出系炸过😋 但入面既肉汁仍然好丰富!加上蜜糖芥末酱汁,番茄🍅生菜🥬清新!但就唔算好好食,睇返食评原来鱼柳汉堡好正,感觉会好食d🤣下次试!黑松露薯条🍟 $59一上黎就闻到好香既黑松露味🤤 如图,劲多黑松露!正呀!不过食到底好油呀🙈 最后果d都放弃左..

.♡.

牛肉芝士汉堡🍔 $109