2020-08-11 205 浏览
吞拿魚魚腩蓉手捲 一份, 吞拿魚嘅精華打成蓉, 再放落壽司紫菜裏面, 嗰個油脂非常之豐富, 魚 味甘香蟹肉蟹膏軍艦兩件, 蟹膏嘅鹹香, 再加蟹肉的鮮甜, 混埋一体, 再配搭住脆脆紫菜一齊食, 百感 交集食串燒嚟講我最鍾意食佢嘅蔬菜, 因為貪佢飲食得均衡,鹽燒翠玉瓜, 非常的爽脆, 微微嘅焦香, 再加埋 鹽燒車厘茄, 非常之多汁, 咬落去爆汁 , 鮮甜無比巨峰提子梳打 , 食咁多熱氣嘢, 梗係要飲返杯凍飲呀, 巨峰提子真係一個好嘅選擇, 大大杯, 飲 落去, 巨峰提子嘅香味, 再配合梳打, 相得益彰燒魷魚一夜干一份, 原條魷魚, 切到一條條, 方便進食, 非常的香嘅魷魚, 咬落去嗰甘金香, 令人 回味無窮