2021-04-03 850 浏览
除咗打边炉之外,烧肉系我嘅第二最爱😁 日式烧肉/韩式烧烤,我都好锺意❤️上次同朋友嚟过Yakiniku Great Soho, 十分满意,所以今次带埋老公同阿仔嚟试吓!我哋order咗两个Omakase 极 $890 同一个普通Omakase $590. Omakase 极-有7款牛肉同海胆牛肉饭(Uni Chateau Briand)普通Omakase 就有5款牛肉同1款牛肉饭(Miso Yaki)牛肉质素非常之高,又滑又嫩,唔使多作介绍,因为真系好好食,唔会令人失望。海胆牛肉饭真系必食!海胆好新鲜,唔会有一浸「噏」味。服务方面,侍应会详细讲解每一款牛肉嘅部位,跟住专业地帮我哋烧,令我哋可以舒舒服服咁享用美食。抽气亦做得好好,唔会食完之後D衫同头发都成阵烧烤味。

抽气亦做得好好,唔会食完之後D衫同头发都成阵烧烤味。