2015-10-12 1264 浏览
睇到网上宣传话呢度有芝士捞丁食, 我同好友两个芝士鬼即刻话要去试一试. 记得以前系湾仔食过芝士捞丁, 但个间舖结业后已经好耐无食. 我地两个都好坏念今日终于揾到另一间美味芝士捞丁了! 呢间芝丁捞丁个名叫”三重芝士捞丁”, 意思系用三种芝士混合而成, 而Topping 就可以拣黑松露酱或者系馒鱼汁. 我自己好钟意黑松露酱的香味, 所以叫咗一碗我同朋友Share 食. 一上枱热辣辣, 闻到D芝士香已经流酒口水, 加埋黑松露的香味, 食欲大震! 呢款三重芝士捞丁味道够浓, 相比起以前食开的芝士捞丁更浓味, 亦唔会水汪汪. 而黑松露酱份量都好足够, 捞晒成碗面都唔成问题.上次去佢分店食都无留意呢间串烧店有芝士捞丁食, 而且做得非常唔错. 真系一大惊喜. 当然我地仲有叫咗其它串烧食啦, 其它串烧食物都烧得好香好好味! 无奈得两个人未能试太多款色, 下次叫多D朋友就可以食多D

2015-10-10
等候时间
20 分钟 (堂食)
  • 三重芝士捞丁