2021-04-14 1394 浏览
终於唔驶OT, 可以放早d食好d , 拣左朋友推介既呢间德家烧肉火锅放题。牛粉既我们拣左c餐,有安格斯拼盘、刺身盛、海鲜盛及烧肉放题😋。除了饮品任饮外、甜品沙律放左锡纸盘同豚肉汤,可以烧肉同时享用埋火锅的,火锅丸类、疏菜选择都几多!烧肉怎能没有啤酒🍻、要赞一下呢到既生啤是任饮的👍🏻 我地ko了二柸!刺身盛卖相精致放得靓靓,刺身有五款 - 带子、赤虾、三文鱼、缧肉, 每款都很鲜甜,尤其是带子及赤虾够新鲜爽口👍🏻海鲜盛扇贝、鲍鱼、蚬、虎虾及甲罗烧,第一次烧鲍鱼,大大只估唔到都够弹牙!扇贝及蚬几厚肉加点酱油烧热了就食得,😋正!个人很喜欢甲罗烧,很邪恶!满满蟹膏、蟹籽、蟹肉!店员话烧4分锺将材料搅匀就食得,好香有惊喜,浓浓既蟹膏味,加埋蟹籽的口感,很不错呢👍🏻安格斯牛拼盘牛肉是薄切的,个人比较喜欢牛胸复及肩肉,肥瘦适中肉质都几嫩口亦够新鲜,大概放落去烧2-3分锺就可以食,有质素👍🏻我们另外还点选了一口牛,肉质腍身牛味浓,岩洒我地牛粉! 套餐有甜品提供,我地拣左最抵食既movenpick既雪糕,很满足呢!原来餐厅4月有生日优惠, 四人同行叹烧肉或火锅放题, 一位寿星免费,会再帮衬!

刺身

海鲜盛