2019-08-25 1815 浏览
最近发现到K11有间新开既餐厅😏评价好似都唔差,一於同朋友黎试一试💕门口装修非常讲究,好有日本神社既感觉⛩我地咁啱坐bar枱,可以望住厨师好努力咁不停烧串烧🤣真系愈望愈肚饿😆😆😆.🐦幸福鸟(免治软骨鸡肉串烧) $30/串有四种口味可以拣,包括盐烧、汁烧、芝士同激辛。我地拣左盐烧同芝士😃因为捞左鸡软骨,好有咬口,加上面头个层烧过既芝士🧀,好好食😍🤤推介💯其实盐烧都好好味,可以食到最原始既风味,只系相比下芝士更出色😈🍡阿波美鸡脾肉烧 $28/串 同样有四款口味,包括盐烧、汁烧、紫苏梅酱同山葵。呢个我地挑战左比较特别既紫苏梅酱同汁烧两款🤓肉质非常嫩滑,配上紫苏梅酱食落酸酸地几开胃,而加左汁烧个串食落都好惹味😙.🐷冲绳菠萝·胶原BB猪 $188乳猪BB个皮好薄好香脆🥰肥瘦均匀,肉质嫩滑,配上冲绳菠萝🍍鲜甜多汁,食落先发现原来个底有层焦糖添架😋.🍶青酒煮蚬 $78啲蚬好大只😉乾净冇沙👍🏻有淡淡既青酒香味💕食左咁多肉,食下呢个清清地既煮蚬都唔错❣️.🐮牛利串烧 $78/串 本身想点和牛串,点知卖哂😭咁就试左牛利串👅食落Juicy有咬口,又唔韧,好正😼唔点芥末酱都已经好好味😋.整体黎讲真系唔错,环境舒

🐦幸福鸟(免治软骨鸡肉串烧) $30/串

🍡阿波美鸡脾肉烧 $28/串

🐷冲绳菠萝·胶原BB猪 $188

🍶青酒煮蚬 $78

🐮牛利串烧 $78/串

整体黎讲真系唔错,环境舒适,服务又好。可以慢慢品嚐串烧,再边同朋友倾下偈👍🏻