2021-07-19 28 浏览
今日朋友專登黎搵我食飯~我就梗係帶佢黎呢間餐廳食我既新歡Grill mix fajitas~一入到去朋友已經話個環境好好,坐得舒服又岩哂傾計~見到有dinner set做緊promo,$168有個美國經典牛肉漢堡,仲有免費1 pint啤酒同starter,即刻叫一個試下~NZ Mussels跟餐既starter揀左白酒新西蘭青口~份量都有成4,5隻,隻隻都好大隻厚肉!醬汁甜甜酸酸加少少辣,仲跟左一片蒜蓉包~蒜蓉味勁香,脆卜卜勁好味~American classic beef burgerBeef burger有得揀熟成度,我地叫左7成熟,burger juicy又夠厚道,中間夾住爽脆生菜、紫洋蔥仲有蕃茄~清新得黎又減低罪惡感!入面既醬汁唔算多,但十分惹味,加添左成個burger既風味~Draught beer就叫左Stella~平時1 pint單叫都會$60,跟餐有得飲真係超正~~Grill mix fajitas呢款黎到真係一定要叫~一份入面有齊哂veggie、牛肉同雞肉~仲有墨西哥餅~簡直係營養滿分又美味之選!三款附上既醬向有特色~好鍾意呢種DIY既方式~食多食少份量可以自己隨意決

一入到去朋友已經話個環境好好,坐得舒服又岩哂傾計~

NZ Mussels

American classic beef burger

Grill mix fajitas

呢款黎到真係一定要叫~一份入面有齊哂veggie、牛肉同雞肉~仲有墨西哥餅~簡直係營養滿分又美味之選!三款附上既醬向有特色~好鍾意呢種DIY既方式~食多食少份量可以自己隨意決定~我就最鍾意將所有材料擺哂係墨西哥餅上面再加牛油果醬~呢個配撘個人覺得最完美既!

最後同朋友坐左成兩個鐘~侍應不斷幫我地加水~真係環境、食物同服務都一流~