餐厅: 香港老飯店
资讯:

2022-11-23 3319 浏览
最近不停见到人分享食大闸蟹既相,搞到我都好想食,系google search一下,决定黎e间试下。入到店内,感觉到e间餐厅应该系主打食蟹的。大闸蟹上台时待应问我要唔要帮我拆蟹,然后佢好快手就帮我拆左。只蟹好好食,就因为咁,我几日后又去食多次两次食既蟹品质都好好。蟹粉豆苗真材实料,啖啖都有满满既蟹粉,好邪恶呀e碟好似叫酱爆牛肉,麻麻地。仲试左个炒年糕,年糕都几好食。感觉主打餐牌既菜式应该最好食。餐牌仲有个蟹粉包,见到隔离枱有叫,好似食得好滋味咁,下次我都要试下另外待应都好细心,佢系我就黎食完只蟹,就拎姜茶俾我。以为老店d服务态度一定好差,但e间系100分
入到店内,感觉到e间餐厅应该系主打食蟹的。

只蟹好好食,就因为咁,我几日后又去食多次

两次食既蟹品质都好好。

蟹粉豆苗
真材实料,啖啖都有满满既蟹粉,好邪恶呀

e碟好似叫酱爆牛肉,麻麻地。

仲试左个炒年糕,年糕都几好食。

• 大闸蟹