2019-11-29 2557 浏览
傍晚七点嚟到门口,当时六张卡台里面只有两张台有客,另外bar台右边三张椅有1人同埋左边五张椅有2人,我地2人行入店里面,因为拎住个大袋想话揾张卡台坐,店员立即嗌我地要坐bar台,话𠮶啲卡台有人留咗,算,咁坐低bar台啦,店员放低menu,之后就冇理过我地,水都冇杯(有后话)。我地嗌咗一个拉面一个乌冬一个枝豆,上菜时只系摆低咩都唔讲,以日本餐厅嚟讲都算冇礼貌。讲返食物,拉面同乌冬都普通,只能话系够热系优点咁啰。枝豆算系三样嘢食里面最好味。用咗半个钟头左右多啲食完,谂住埋单,因为我未提款谂住俾信用卡,入店之前都有check过openrice系可以俾信用卡,点知店员答话只收现金,我明明就睇到部信用卡向侧边,佢连解释老作话坏机都费事系咁黑面,真系态度差到呢。未够八点就离开餐厅,店员口中所讲有人留咗嘅卡台只系嚟咗两张,其实系咪真系有人留咗定唔想做生意真系佢自己先知。到埋单时先见到系自助攞水,自助攞水冇问题,我坐低时你可以讲声,同埋上菜时讲声请慢用之类其实好易者,点解连咁基本礼貌都冇,真系超赶客。好后悔冇睇食评就入咗呢间餐厅,希望唔好再有人受气啦!

好后悔冇睇食评就入咗呢间餐厅,希望唔好再有人受气啦!
2019-11-27
  • 没有