招聘中
最高可达 $20,000
月薪 (面议)
最高可达 $24,000
月薪
餐厅: alfafa (樂富廣場)
资讯:

2021-07-10 498 浏览
绝对要讲一讲 #Alfafa 嘅实际位置喺边,等大家唔使好似我咁,盲蝇周围揾😥 其实间餐厅就系喺乐富街市对面嘅商场入边地下个层🤓 门口就系个询问处~琴晚难得早少少可以收工,所以就去咗远啲嘅乐富商场食晚餐😛 呢间Alfafa既侍应们都好好service, 讲野又好温柔☺️ 我order既系alfafa dinner set L9 ($96),包括:🍝大西洋鳕鱼柳及有机蘑菇配日式照烧炒意粉🍞餐包配牛油🫕是日餐汤(杂菜汤)🍎热苹果茶鳕鱼柳蒸得几香,一啲都唔干🐟 而个意粉简止系世~界~级~ 炒得超好味,与平时既照烧汁简止不同level🤤 唯一美中不足嘅就系个杂菜汤,ermmm我轻尝左一口就果断放弃左😵‍💫 下次都系试佢个沙律前菜算🤣

琴晚难得早少少可以收工,所以就去咗远啲嘅乐富商场食晚餐😛

🍝大西洋鳕鱼柳及有机蘑菇配日式照烧炒意粉
🍞餐包配牛油
🫕是日餐汤(杂菜汤)
🍎热苹果茶

2021-07-05