2021-03-28 186 浏览
第一次去因为要等五十几张枱所以放弃左,今次咁啱有frd去左先,佢帮我拎定飞,所以只系等左25分钟左右,不过真系要提一提带主子去既朋友,如果主子有番咁上下份量,记得准备定架车仔先带佢黎等位,我只7kg, 抱完25分钟之后我一路食野手一路震😖主食选择唔算好多,同埋应该唔系经常换。 -明太子蕃茄鸡肉意粉:我本身系明太子控,见到一定会叫,不过对呢个期望唔太高,明太子本来系浓味既,好少会配蕃茄呢d同样浓味既野,会抢晒d味,果然系冇咩明太子味,作为一个蕃茄意粉,都几好食既-all day breakfast: presentation劲得,每一样都好食,呢个下次会再叫-杯matcha latte个熊仔拉花好靓😍😍😍服务:staff几有礼貌,我地入去时有2张吉枱,佢俾我拣想坐梳化定普通枱。 不过个场都算大,等左一阵先揾到人落单。衞生:拎飞时已经俾人数既纸仔你填资料,入座前会探热泊车:楼下就有停车场,唔贵又多位,可以直接搭䢂上到去餐厅门口,但今次见街边有位就泊左街边

主食选择唔算好多,同埋应该唔系经常换。

-杯matcha latte个熊仔拉花好靓😍😍😍

衞生:拎飞时已经俾人数既纸仔你填资料,入座前会探热

all day breakfast

2021-02-28
等候时间
25 分钟 (堂食)
用餐时段
all day breakfast