2024-01-04 582 浏览
走入呢间食店,无需太高深嘅词汇,我立刻被旁边𠮶架彩色鲜艳嘅转转烧吸引住咗眼球👀!先嚟讲下转转烧鸡,啖啖肉,啲鸡肉够嫩滑,有𠮶种「嗲嗲哋」嘅口感,真系一试难忘。最正嘅系,佢哋嘅酱汁唔会一股脑噏晒落去,而系畀机会我哋自己慢慢嚟,好有心思!而我啲友人就叫咗烧牛肉配薯条。啲薯条讲真,「正」到爆,外皮香脆得嚟唔沾油,入口即溶嘅口感令人惊艳。啲烧牛肉更加唔使讲,浓郁嘅肉香同埋香料嘅提味,绝对系整体体验嘅提升💯!唔得唔提哋wifi服务,真系好贴心,但系对我嚟讲,用嚟上传食物相嘅速度先至重要。总结,今次食饭经验,真系可以用「掂咗」来形容。分量足够,味道一流,咁嘅选择,土耳其风味嘅纯粹享受,攞埋手机,嚟一轮美食打卡,分分钟想成为常客📸!