2023-09-06
平時都save低好多想去嘅 Cafe😍今次終於去到呢間喺社交平台出現率好高嘅 cafe😜影相又靚,嘢食又靚,真係OMG💜💜⭐️法式大頭蝦占米多大頭蝦大隻之餘肉質細嫩,帶有微妙甜味和鮮味,米多經過烤製後,外皮酥脆內裡柔軟,有淡淡麵香味,面頭加埋芝士口感非常豐富🧀️⭐️慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍伴脆甜番薯條慢煮既比利時杜洛克橄欖豬鞍,肉質柔軟,口感鮮嫩多汁,充滿著豐富的肉汁和濃郁的豬肉香氣。脆甜的番薯條🍟口感香脆,吃落既有滿足感又不會感到膩口🤗⭐️自家製酥皮黑魚籽牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他呢個設計簡直係一流☺️ 重點係個圓形嘅酥皮設計度,打卡100分。酥皮入邊底層有牛油果,煙三文魚同水牛芝士波波,口感豐富😚⭐️野飲🧃🍸青蘋果🍏青檸檸檬梳打個人最鍾意飲呢杯,因為我好鍾意飲檸檬🍋飲品。加埋青蘋果同青檸味,夠晒fresh😚瑰麗香水瓶士多啤梨味,配合玫瑰,高貴優雅,甜甜地好好味。荔枝樹上的彩虹見到個名就即刻嗌咗呢個,係用荔枝味梳打做底,彩虹🌈就係啲彩虹爆珠😬
影相又靚,嘢食又靚,真係OMG💜💜
青蘋果🍏青檸檸檬梳打
瑰麗香水瓶
士多啤梨味,配合玫瑰,高貴優雅,甜甜地好好味。
荔枝樹上的彩虹