2014-01-29 16967 浏览
团购见到,又睇过食评唔错就买黎试下喇经理系门口负责安排入座,服务态度唔错坐底嘅时候个炉已经开左,方便食物一黎就可以开始烧酱料方面有烧肉汁,柠檬白醋,味椒盐𫠒鱼小丸子:太多粉,微暖,可以唔试天妇罗:蕃薯同南瓜做得唔错刺身:好少款拣之余都好孤寒,切得极之细块,每人每次都只可分到一片,味道亦好普通黑豚肉,鸡柳:无乜特别,试一转就够喇羊架:好大块,味道都可以,不过厚左少少,所以比较难熟啲鲭鱼:好味,烧香左个外层,入口又有鱼油嘅香味。不过要记得唔好烧咁耐,唔系就会干哂太子贝:已经加上少许牛油,烧嘅时候慢慢溶埋落去粒带子到,好味大虾:夹落去嘅时候觉得好梅,但食嘅时候又唔系噃,虽然讲唔上有鲜味,不过都唔差嘅牛通常有几款味道选择:岩盐,芥末,烧汁。全部都切到好薄身,好快就熟左可以食。虽然系薄,但好快就觉得够,因为好油腻牛舌:本身我已经钟意食牛舌,烧完之后入口好香,即刻re-order!牛胸腹:推介!好肥美,食完仲感觉到佢个浸油香一口牛:普通,我会选食多几块牛胸腹虽然烧到最后啲肉都开始会痴住啲黑色野,不过比起铁板烧真系好好多,起码烧左咁耐都唔洗转板,又唔洗落油某店员都好细心,会放低只碟同我地讲呢只系骨碟
团购见到,又睇过食评唔错就买黎试下喇
经理系门口负责安排入座,服务态度唔错
坐底嘅时候个炉已经开左,方便食物一黎就可以开始烧
酱料方面有烧肉汁,柠檬白醋,味椒盐

𫠒鱼小丸子:太多粉,微暖,可以唔试
天妇罗:蕃薯同南瓜做得唔错
黑豚肉,鸡柳:无乜特别,试一转就够喇

羊架:好大块,味道都可以,不过厚左少少,所以比较难熟啲

牛胸腹:推介!好肥美,食完仲感觉到佢个浸油香

一口牛:普通,我会选食多几块牛胸腹

某店员都好细心,会放低只碟同我地讲呢只系骨碟,亦都非常积极收碟。放低食物时我同佢讲唔该佢都有回我:唔洗客气,非常有礼貌

接近离开前,有位男职员就冇乜礼貌喇。佢行埋黎话收啲点餐纸同调味料,我见佢只手拎住咁多野唔方便咪帮佢拎啰,执左俾佢时唔该都冇讲声就话:纸,我又执俾佢,然后佢头也不回咁行左去……

正所谓十功不能补一过,希望呢位员工唔好影响呢间店嘅形象喇
2014-01-27
用餐优惠