2024-02-10 216 浏览
↷ 棽粵The Summit 🍵♡̷̷ ⑀位於銅鑼灣最熱鬧嘅地端地鐵出口3分鐘就到裝修,十分典雅有落地大玻璃欣賞維港景色亦有室外嘅露台可以同朋友飲杯嘢😙🥢淮山杞子竹絲雞燉湯呢個湯滋補養顏飲落好清甜🤓冇味精味道。配料除咗淮山杞子竹絲雞,仲有瘦肉。咁凍嘅天氣飲一碗燉湯成身都暖笠笠🥰🥢欖角陳皮斑塊通常兩個陳皮都會食蒸嘅斑塊今次第一次試炒嘅好有鑊氣,而且斑塊好嫩滑😋😋🥢脆皮燒鵝(例)燒鵝幾脆皮雞髀軟滑係胸有少少硬配埋冰梅醬最好食❣️🥢蟹肉瑤柱蛋白炒飯咁多道菜最鍾意係蟹肉瑤柱蛋白炒飯飯粒粒粒分明堅有鑊氣蛋白同瑤柱都好足料,我覺得我可以食兩碗🤣🤣🧉西施川貝雪梨茶🧉生磨杏仁茶個人鍾意川貝雪梨茶多一啲,豆腐花切成一絲絲超級igable。上枱嗰陣我都話哇一聲 好賞心悅目啊😍🥰˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞☞ ☞ 銅鑼灣謝斐道535號Tower 535 25樓˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞
↷ 棽粵The Summit 🍵♡̷̷

亦有室外嘅露台可以同朋友飲杯嘢😙

🥢淮山杞子竹絲雞燉湯

🥢欖角陳皮斑塊

🥢脆皮燒鵝(例)
燒鵝幾脆皮雞髀軟滑
係胸有少少硬配埋冰梅醬最好食❣️

🥢蟹肉瑤柱蛋白炒飯

🧉西施川貝雪梨茶

🧉生磨杏仁茶
☞ ☞

銅鑼灣謝斐道535號Tower 535 25樓

♡ 𝑃𝑙𝑒𝑎𝑠𝑒 𝑙𝑖𝑘𝑒, 𝑓𝑜𝑙𝑙𝑜𝑤 𝑎𝑛𝑑 𝑠ℎ𝑎𝑟𝑒 ⍢ ♡

∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝ ∝