2021-09-22
深水埗區美食多,我間唔中就會去搵D好嘢食,一間又坐得舒服又平,成2000尺咁大嘅餐廳、價錢收費平民化,禮貌招呼周到⋯⋯—————————扒類可單點或配套餐,自由配搭、自由選擇,想點配由你話事👍👍👍👍👍—————————-🟥羅宋湯:足料又夠熱,材料又夠多,健康吃菜多,菜甜又爽脆😊————————-🟨忌廉湯: 濃郁味美,又有足料片片的磨菇,最重要係D湯好夠熱,正👍——————————🟪配餐包:餐包亦都好新鮮好軟熟😊——————————🟫牛肉眼扒配薯條、黑椒汁:質料有咬口、吃落軟熟嫩滑、大碟抵食價錢平,咁嘅價錢、咁嘅質素、真心無得彈、88元我就超讚👍——————————-🟩比目魚扒配薯條、蒜蓉汁大塊比目魚扒超讚,魚肉夠滑夠嫩,這裡的廚師👨🍳控制食物出品相當恰當,有料之人🥳😋———————————🟧加20元配鐵板吉列豬扒:簡直等如送比你,相信唔會有人唔加,二十元成份扒比你,二條友都要share食埋佢😂⋯⋯仲要塊吉列豬扒係脆皮夠薄身,唔會咬落成口粉,完全係做到皮脆肉嫩的特色,二十元超值抵食😋——————————-🔲凍檸茶:沖調味道適中,大熱天時嘆反杯,冰凍解喝透心涼😋⬛️熱奶茶:朋友喜歡喝奶茶,
—————————
—————————-
🟥羅宋湯:足料又夠熱,材料又夠多,健康吃菜多,菜甜又爽脆😊
————————-
——————————
🟪配餐包:
餐包亦都好新鮮好軟熟😊
——————————
🟫牛肉眼扒配薯條、黑椒汁:
——————————-
🟩比目魚扒配薯條、蒜蓉汁
———————————
🟧加20元配鐵板吉列豬扒:
——————————-
🔲凍檸茶:
沖調味道適中,大熱天時嘆反杯,冰凍解喝透心涼😋
⬛️熱奶茶:
朋友喜歡喝奶茶,茶香奶滑夠濃郁
————————-
❤️甜品:雪糕:啫喱:
食完又有甜品送,又捧住個肚走,
食得自在,坐得舒適、我眼👀見環境就成二千呎咁大,全部卡位又好坐,服務又有禮貌、食物平、質素好、超值之選👍
———————-
舒適大滿足、吃得開心又知足
其實開心🥳⋯⋯簡單就在你身邊
食..拍…寫已經成為我生活中的一部份