2016-07-29 222 浏览
天氣熱辣辣同朋友食完中午飯之後想食甜品, 咁我就同朋友一齊嚟到呢一間位處於黃埔嘅麥當勞, 依一間麥當勞係舊式裝修, 餐廳裏面有一部分嘅地方冷氣唔係太夠, 有待改善, 服務方面我覺得呢一間麥當勞做得唔錯, 天氣熱,餐廳方面準備咗一盤飲用水畀啲食客自己攞, 夠細心值得加分, 喺counter附近設有位置較低的消毒洗手液俾小朋友用又係夠細心值得加分!好啦講下食物方面- 今次我嚟係為咗食士多啤梨新地, 依度做嘅士多啤梨新地, topping份量十分之足, Topping裏面亦帶有士多啤梨肉, 混合埋雲呢拿雪糕同埋花生,十分之香甜又容易入口, 但因為雲呢拿雪糕本身已有足夠嘅甜味再加上咗Topping嘅糖分有少少too sweet,如果加多少少花心添應該會balance D! 但仍然都接受到,鐘意食甜野既朋友,夏天熱辣辣,嚟食士多啤梨心地都係一個好好嘅享受!
2016-07-28