餐厅: Cuisine Culture
资讯:

2022-11-09 137 浏览
今日好开心去到中环一间楼上铺,虽然系星期一,但客似云来,好多人。先叫个-焗法式地道古也芝士洋葱汤我觉得个汤好有诚意,佢系有香浓牛尾香味,重要系佢热度,系将成个汤放入焗炉,令个热度十足,上面芝士可以做拉丝,而又吾会觉得腻,真系好正。比起平日既餐汤,显得诚意十足。巴马火腿提子沙律平日用红提既沙律真系比较少见,与巴马火腿同埋车里茄配埋一齐,原来又几夹,仲好开胃添。法式地道鸭腿配鸭油煎薯仔个鸭腿煎得好香,皮好脆。平日成日食鱼,牛,猪。今日选择了鸭,都系一个好选择。而个鸭油佢都冇浪费,用作煎个薯角。日本鲜带子柠檬汁意粉带子好大粒,仲有成4粒。柠檬汁令个意粉好开胃,个粉量都几多,酥皮苹果批配雪糕把苹果切片再逐片放上个苹果批再焗一焗 苹果吾会焗干 仲好香

先叫个-
焗法式地道古也芝士洋葱汤
我觉得个汤好有诚意,佢系有香浓牛尾香味,

巴马火腿提子沙律
平日用红提既沙律真系比较少见,
与巴马火腿同埋车里茄配埋一齐,原来又几夹
,仲好开胃添。

法式地道鸭腿配鸭油煎薯仔
而个鸭油佢都冇浪费,用作煎个薯角。

日本鲜带子柠檬汁意粉
带子好大粒,仲有成4粒。
柠檬汁令个意粉好开胃,个粉量都几多,

把苹果切片再逐片放上个苹果批
再焗一焗 苹果吾会焗干 仲好香