2024-04-09 191 浏览
冬天个人特别懒惰,午餐唔煮饭👩❤️👨🤗🤗我老公最近钟情串烧,所以我地就同屋企人一起来呢间餐厅帮佢庆祝生日。入座之后,就见到员工拎住抽奖箱过嚟,我地抽中左鲍汁花菇鲍鱼炆鹅掌,都几好彩。Tag 社交平台 就仲可以无限追加扇贝添!~~~~~🥳浦烧饱鱼一只🥳抽奖送,好期待!👏🏻👏🏻口感爽口,肉质弹牙,外面有特制酱汁,味道正宗。~~~~~⏭️鲍汁花菇鲍鱼炆鹅掌,晚市每位送呢个,鲍鱼非常惹味。~~~~~⏭️海鲜拼盘,鲍鱼肉质扎实弹牙,不错。墨鱼咀多汁,味道浓郁。新鲜白鳝外皮焦香,内里肉嫩多汁。~~~~~⏭️其他,有冬菇,番茄,红肠,棉花糖等等,红肠非常爽口弹牙。~~~~~⏭️新鲜白鳝串一串系送既,肉味道浓郁,酱汁增加惹味。