2019-07-02 216 浏览
每次晚飯時段經過都大排長龍, 今次經過見得返幾個排, 梗係即刻一家大細去試下啦當日我同飯團爸爸同埋飯團婆婆推車仔帶住飯團去食飯, 店員真係好好, 見有車仔即刻話我地有位可以先叫嘢食, 佢會安排飯團婆婆同飯團由側門入去, 咁架車仔就可以唔洗收埋啦~我同飯團爸爸點好食物入到去, 發現店員將飯團婆婆同飯團安排得好好, 呢樣真係帶住BB先感受到既窩心可惜既係呢間餐廳並冇提供BB椅三文魚扒面鹽比較多, 咸左少少, 肉質好滑, 剛熟, 好淋, 雞味飯香, 但味唔濃, 好少漢堡包店有飯食賣相跟餐牌既相唔太大出入牛7成熟, 有咬口, 確實好味, 側邊火箭菜偏苦, 如果可以改第二款菜就好啦包身好淋, 入面啲包肉連飯團都食到, 漢堡扒唔鞋, 上面果隻係酸椒, 夾埋一齊個味道又好夾呢間係outback集團既, 品質的確有保證, 值得回頭, 下次又試下其他先

可惜既係呢間餐廳並冇提供BB椅

烤挪威三文魚扒配特式雞味飯