餐厅: LN COFFEE
资讯:

2024-01-23 258 浏览
啱啱去咗间店歇脚,我开始了一场真正嘅味蕾之旅🍴!啲椰菜花周打汤,简直系滑得嚟又唔腻口,用豆奶同薯仔扮演咗传统忌廉嘅角色,饮落去真系令人清新爽口。隔离𠮶啲小餐包千祈唔好错过,佢哋软绵绵地𠵱合埋汤汁,嗱,一啖就会令你心都融咗!再讲讲啲主菜,种类多到我睇到都眼晕😵‍💫!「全日早餐」,呢个名已经好啱人心思思,但系入面啲茄汁豆同素蛋夹埋一齐食,咬落去那份实在感,真系好过瘾。提提你哋,个「油炸鬼」其实系超香嘅脆浆豆腐,流心!跟住哋「香煎素扇贝红菜头意大利粉」就真系出晒咖!杏鲍菇伪装成扇贝,煎得啱啱好,啖啖肉感,咀嚼间仲释放出阵阵香气,意大利粉由红菜头汁搞到成碟都系彩虹色🌈,食得咁开心!最后,杯花生酱朱古力cupcake,咬一口就四溢浓郁花生香,啖啖幸福感。喺呢间店,我饱咗肚同时都饱足咗灵魂。下次仲想再试过啲其他嘅美味,真心推介大家试吓喇👍!