2015-10-11 1307 浏览
沾面真中系徳美寿司隔离 系一条非常暗既巷仔 不过系呢附近揾食揾得多已经认得晒路😀舖面好暗 座位都唔算多 所以店面职员连收银都系得三个👩🏻👩🏻👩🏻 我去既时候唔多人 但已经有少少忙唔过黎既感觉😓 点菜同加水都举左几耐手 要捕住佢地望过黎𠮶一刹那🙋🏻讲返沾面🍜 依旧拣左冻面 可惜热汤好唔耐热 我都未食到一半已经冻左🙅🏻 汤亦唔旧浓 虽然浓又会俾食客话咸话唔健康 但都唔洗稀到沾唔到汁咁㖞😅 我拣lv.1辣系因为再拣辣d就要加钱 但我又唔觉得我需要加几蚊要多d辣油㖞😓沾面今次我落左一汤匙既热汤落去 唔会黏埋一旧旧👍🏻 不过d面好似tangle咁 成日都夹唔到😔 面系烟韧既 只系小麦香比较弱😐平时d笋同豚肉丝会放系面𠮶边 呢度就放系汤入面😜 豚肉好干好硬 比我想像既差太远🙈 性价比唔够高呀🙅🏻另外叫左烧牛舌同烧鸡肾😀 日式餐厅既串烧大部分都冇乜惊喜 呢度亦都一样😔 烧鸡肾有少少烧过龙 而且调味既时候亦十分阔绰 咸左少少 但落左柠檬汁之后 又酸又咸就更加奇怪😗 烧牛舌不过不失 不过比起去韩烧日烧既牛舌就相形见绌😖 价钱亦比较贵😓

无限地狱沾面 $88(LV.1)

烧鸡肾