沙嗲轩

Satay Inn
餐厅: 沙嗲轩
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束。
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
餐厅: 沙嗲轩
资讯:

2018-11-18 181 浏览
上一次食佢个chili crab搞到我成身都系所以我拣咗食佢嘅大虾真系好好味因为你系食佢啲汁所以我另外加咗个白饭佢个汁捞饭真系一流大虾够大只又弹牙虽然系雪藏货不过口感非常好佢嘅肉骨茶依然 排骨好靭不过汤底搭够算数啦系马来西亚嗰只 药味汤底就算系星期六夜晚佢都唔系好够客 如果你星期六星期五夜晚上坐得舒服啲 又唔太贵呢度系一个好选择最紧要 你唔使book枱又够静情侣谈心最啱虽然唔系光猛嗰只都有啲romantic嘅感觉
上一次食佢个chili crab
搞到我成身都系