2020-06-15 4844 浏览
这间店舖位於尖沙咀楼上舖cafe!位置方面相当唔错!旺中带静!这间店舖人流十分之旺!同时段人流都好多!每一次去到都要等待!这间cafe论食物同地方打咭非常之唔错!。食物方面:求其是但乜都炸的啦:卖相非常之吸引!睇见都想食!有炸虾、炸洋葱圈、炸鸡翼、炸薯条!炸虾非常之唔错!外脆内软一咬入口非常之松脆!味道唔错恰恰好!虾肉十分之爽口!😋😋😋。炸洋葱圈非常之松脸脆!食入口洋葱好甜口唔会感觉生洋葱的味道!味道适中!👍👍👍炸鸡翼食入口感觉小小辣!味道好好味!鸡肉都好嫰滑都算唔错!。炸薯条!十分之松脆!外脆内软味道又唔会好咸!咬入口又有口感!我觉得好好食😋😋😋。今日咩心情蛋糕:黑芝蔴味道香浓!食入口好软滑!卖相好特别!又有口感觉!感觉真系好好食😋😋😋青柠蜂蜜梳打!卖相好特别饮入口味道唔错!味道感觉好新口味好新鲜!。Cappuccino咖啡卖相都好靓!咖啡味道香浓!饮入口觉得唔错!真系睇得又饮得!价钱方面一般!但系地方环境唔错!真系一个好地方!👍👍👍

食物方面:

炸鸡翼食入口感觉小小辣!味道好好味!鸡肉都好嫰滑都算唔错!

今日咩心情蛋糕:

价钱方面一般!但系地方环境唔错!真系一个好地方!👍👍👍