Vie Won Won...我地一齊去鬼混👻💫...知道嗎。。銅鑼灣糖街內藏一間超好打卡亦充滿古堡靈異玩味既主題fusion西餐廳🍽。奇幼氣氛,到處都係打卡位有特色,而食物同樣精緻又多元朗呢。每份lunch menu 都可以配:Soup of the Day OR Spicy & Sour Salad多元化餐牌 llSelect 3 items: $116;4 items $132;Select 5 items $146;6 items $158A. 溏心蛋 (日本產)、慢煮八瓜魚、牛油果明太子蟹肉、茶葉滷牛小排、蒜片香辣牛肉片B. 海膽汁魷魚薄片、牛油果明太子蟹肉、烤焗味噌醃鯖魚、薑汁燒汁豬肉片、黑毛豬點選左2份Set Menu🍴同樣精緻又豐富😍,未食已經被吸引。套餐可選Paste、Rice、Udon、Bread、Burger。而我就揀左Pasta🍝。牛肉、薑汁豬肉、魷魚薄片,都係滋味推介呢。ll $72This Is My Breakfast Milkshakebreakfast comes with Horlicks, cornflakes, handmade crun
Vie Won Won...我地一齊去鬼混👻💫

每份lunch menu 都可以配:

多元化餐牌 l[Choose Your Own💫]l

l[早餐奶昔]l $72
breakfast comes with Horlicks, cornflakes, handmade crunchy sugar coated walnuts.
味道似穀類早餐texture,飽肚感十足。

一間超IGable 既古堡玩味西餐廳🍽,下午時間人不多感覺超chill 又relax。來~鬼同你high tea👻。
×××[Vie Won Won]×××