餐厅: 莆田 (美丽华广场2期)
优惠: 食饭可赚里和用里?快点订座吧!
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2021-06-03 1149 浏览
两个人食午市一人餐。餐牌虽然画到两点半,但我哋差唔多三点去都仲有得供应。汤细细盅,足料好饮。两个人所以可以叫晒六款小菜,好有睇头。鱼腐、笋普普,猪肝太乾。水晶猪蹄得意但太肥,虾苗紫菜有醋我麻麻地,冰苦瓜点蜜糖就真系几新奇。红菇卤面。味道淡淡,面幼滑。同下面嗰碗有唔少相同嘅配菜,亦有两只蚬同一只蛏子、虾。炒米就香口啲,米粉相当幼身。不过食完唔系好饱,好在茶任饮。叫做食过呢间米猪莲一星啦!下次想黎试蛏子同鱼!返家食粒糖。

汤细细盅,足料好饮。

炒米就香口啲,米粉相当幼身。

返家食粒糖。