2007-02-07
其實呢個食評真係好難寫, 因為我未食過咁"唔好|既BUFFET DINNER, 我既食後感係.. "好彩今次係有折咋, 唔係真係俾屋企人鬧死"首先係.. 我未食過BUFFET DINNER係無生蠔, 海鮮類只係得凍蝦同凍大頭蝦咋, 真係離譜..無龍蝦無蟹咩都無第2.. 壽司D飯硬咗D, 無咩味道, 而且款式一般囉,唉..可以話唔係好得..魚生只有三文魚吞拿魚油甘魚, 同應該係醋黃魚, 另外有八爪魚.. 無咩味嗰種第3... 沙律方面..OK 一般啦.. 不過不失, 亦都無驚喜囉生菜COLD CUT生菜COLD CUT生菜COLD CUT 囉第4.. 熱葷同燒烤同麵食一齊講都得.. 因為真係無野好推介, 本來咩都無得好食之際, 希望燒牛肉好食D啦, 唉結果.. 我未食過食9.5成熟既燒牛肉囉..如果鐘意食熟牛肉既朋友, 我恭喜你啦, 怡東啱晒你!第5 .. 甜品..算係最好既一環, 有Haagen-Dazs 雪糕,各樣蛋糕味道OK,但係NEW YORK CHEESES CAKE大家就唔洗試啦, 因為我自已整好食過佢.. TIRIMASU 味道OK 不過唔夠新鮮,因為面上DCOCO粉已經
第5 .. 甜品..算係最好既一環, 有Haagen-Dazs 雪糕,各樣蛋糕味道OK,但係NEW YORK CHEESES CAKE大家就唔洗試啦, 因為我自已整好食過佢.. TIRIMASU 味道OK 不過唔夠新鮮,因為面上DCOCO粉已經開始濕囉
唉...如果有怡東既STAFF見到D 個食評,麻煩你改善下D食品質數啦,以前我食過怡東既BUFFET都唔係咁既, 我男朋友話未食過D咁差既BUFFET 仲差過食宵夜BUFFET喎,食咗呢餐, 我真係後悔買咗個會籍囉..唉