2020-03-17 128 浏览
成日都見到大家話 食完幸福三文治 真係會有幸福既感覺 今次就黎試下 睇下係咪真係咁幸福個日落雨天凍冰冰 入到去有杯熱水 即刻暖在心頭 再有份即叫即製 熱辣辣既三文治 係飢寒交迫既時候 食到呢個幸福三文治 雖然用料簡單 但係又真係幾幸福▪️超 • 幸福三文治 $55完全冇諗過係咁大份 計計下都用左三大塊厚方包 一啖都未必咬得到全部餡 一個人真係會食唔晒成份包同包之間都夾滿餡料 有芝士 餐肉 炒蛋 青瓜 火腿 海苔 麵包烘過幾脆身 青瓜脆得黎無乜青味整體中規中矩 正常發揮 但勝在足料 口感同味道都幾豐富 食完真係好飽▪️班蘭蛋糕 $25其實本身係想試抹茶卷蛋 但係賣晒 唯有試下班蘭蛋糕 班蘭味道偏淡 但勝在質地夠濕潤鬆軟整體而言 三文治足料抵食 環境清靜 但較為逼夾 經過可以一試 但唔好抱太高既期望

▪️超 • 幸福三文治 $55
超 • 幸福三文治