餐厅: 澳門咖喱王新鮮腩
资讯:

2024-04-14 222 浏览
澳门咖喱王佐敦白加士街同朋友尖沙咀行街就之后想揾平嘢食,就直接去佐敦宝灵街医肚。餐厅环境都干净,模倣澳门建筑风格。食物以套饭为主,而招牌菜式当然是咖喱牛腩饭,另外亦可以配鸡扒、牛脷;餐牌上亦有推介肉酱牛腩或猪扒饭,睇落都好吸引🤩。因为朋友唔舒服、想食清淡少少,最后叫咗【滋补花雕醉鸡泡饭($58)】鸡件非常大份,泡饭鸡汤汤底同鸡件亦够味,只可惜花雕味唔算太出。而我便食厨师推介嘅【川酱干炒牛河($73)】配料丰富有椰菜芽菜洋葱萝卜丝加上牛肉,最后系个河粉上洒上满满嘅芝麻火喉充足,都算炒到干身,唔算好多油,而且一样系大大份,好抵食。基本上菜式都尚算满意,下次会再黎试下佢哋嘅招牌咖喱。环境 🌝🌝🌝🌝食物 🌝🌝🌝🌜服务 🌝🌝🌝🌝性价比 🌝🌝🌝
澳门咖喱王佐敦白加士街
基本上菜式都尚算满意,下次会再黎试下佢哋嘅招牌咖喱。

环境 🌝🌝🌝🌝
食物 🌝🌝🌝🌜
服务 🌝🌝🌝🌝
性价比 🌝🌝🌝
川酱干炒牛河($73)
2024-04-01
川酱干炒牛河($73)
  • 川酱干炒牛河