自从发现左呢间下午茶抵食后, 我久唔久就会黎try try.但我依定先知我原来一篇都冇写过... 所以今次一次过大放送....因为呢间真系值得推介!!!🌟北海道鸡腿汤咖喱 x 忌廉蟹肉薯饼 $96唔系我既, 不过卖相好吸引, 睇落唔错。可以揾次试试下午茶餐好吸引!!所以我多数都系黎食TEA//🌟韩式辣酱热伴乌冬 $48呢个正呀, 我见到有糖心蛋先试佢。辣就一般不过好惹味。 同埋系真赞岐乌冬黎。 滑嘟嘟好味道!🌟炸鱼柳蘑菇忌廉浓汤天使面$50炸鱼柳上先,食晒都未见到个天使面 lol.反而个天使面汤底比较稀唔够浓嘛。朋友话都系上次试我个乌冬好食啲!🌟迷你热狗薯条$45朋友叫嘅我冇试,不过就咁睇我觉得公司三文治性价比高过呢个好多!公司三文治$56有鸡肉,烟肉,烚蛋,菜丝,蕃茄。劲厚!!! 卖相尝心悦目!净系个样一上黎隔离台个个眼望望呀! 好有去左日本cafe 既感觉! 面包已烘底。 烟肉好香口又唔会干柴! 正呀!!招牌waffle. $52终于食到。 砌得好靓。睇真d 其实系得半份。 嗱, 对waffle 有份坚持既我, 对佢唔太满意, 脆就够脆,不过太空心。 同唔够蛋香。不过我都收货既,
因为呢间真系值得推介!!!

🌟北海道鸡腿汤咖喱 x 忌廉蟹肉薯饼 $96
唔系我既, 不过卖相好吸引, 睇落唔错。可以揾次试试

下午茶餐好吸引!!所以我多数都系黎食TEA//

🌟韩式辣酱热伴乌冬 $48
呢个正呀, 我见到有糖心蛋先试佢。
辣就一般不过好惹味。 同埋系真赞岐乌冬黎。 滑嘟嘟好味道!

🌟炸鱼柳蘑菇忌廉浓汤天使面$50
炸鱼柳上先,食晒都未见到个天使面 lol.
反而个天使面汤底比较稀唔够浓嘛。
朋友话都系上次试我个乌冬好食啲!

🌟迷你热狗薯条$45
朋友叫嘅我冇试,
不过就咁睇我觉得公司三文治性价比高过呢个好多!

公司三文治$56
有鸡肉,烟肉,烚蛋,菜丝,蕃茄。
劲厚!!! 卖相尝心悦目!

招牌waffle. $52
终于食到。 砌得好靓。
不过我都收货既, 收货原因系因为佢系脆waffle, 唔系淋waffle. 有改善空间啦。

冲绳黑糖豆乳布丁 $52
朋友叫既, 卖相唔错,  我偷左一啖, 多都唔敢再偷, 因为个布丁几啖就食完!
但有芋圆都几饱肚.朋友话个士啤梨好甜!!
谂返应该试埋个雪糕睇下系伏味绿茶定正常绿茶.哈哈哈哈.

唔好睇少呢篇野.. 呢度我起码去左5次先写!
因为我次次食黎食去都系个几样, 要靠多几个朋友先试到咁多款式出黎!!!