2021-04-25 735 浏览
係我唔好!我舊年已經想同呢位朋友黎呢度慶生,無奈地舊年疫情好嚴重,所以無黎到!直到今年,慶生話題再次被掀起,終於都黎咗喇!.呢度Decoration都真心幾靚,好多愛麗斯,只係影景都開心!.我叫左個黑松露意大利飯、而友人都叫左個意大利粉!竟然兩樣都打破咗傳統主題餐廳「好睇唔好食」嘅宿命,佢呢個set都幾好食喎!我個意大利飯request咗唔要太硬,佢都做咗比我,好香好好味,而友人個意粉我都試左一啖,都係好好食!.我地兩個都叫咗水果茶,成套茶具都真係好靚好特別。.當然唔小得甜品啦!友人甘鍾意愛麗斯又點會放過呢個紙杯蛋糕呢?而我比較踏實,叫個朱古力慕絲就夠了!又係好好味!碟上寫上友人名字令友人亦係好開心嘅一件事🥰🥰.今日平日無乜人,我地坐左兩個鐘都無人趕我地走!最後係自己唔好意思才走😆

我地兩個都叫咗水果茶,成套茶具都真係好靚好特別。

2021-04-09
庆祝纪念