2018-01-28 102 浏览
等到一肚氣, 態度唔好, staff 又hea回, 遲幾耐都只講"就到" 就算。。真係好得閒或好等得先好去等食。今次第二次光顧, 食物同第一次去一樣等勁耐。 第一次叫普通兩碟炒野, 以為新開張人手唔熟, 今次隔左段時間, 比多次機會,懶野去到明明有2張枱, 又唔比入, 態度差喺度話 要出面食寒風。 已睇定餐牌。 一坐低即落單 叫 濕炒河 同 串燒炒飯, 野飲同1份小吃。 等左20分鐘, 催。。。答"就到"。 眼見成間店得10多枱, 有幾枱埋單走, 有d都食緊。。。聽到隔離枱食客都催d staff話 d野未來, 又話d菜出錯款。。。 再多10分鐘, 終於有小吃,再催個staff, 佢竟然話我地叫d野係煮得耐。。。。 請問 串燒 炒飯, 濕炒河 唔駛焗既要煮幾耐? 最終共等左40分鐘, 都出唔到2個主食。。。野飲x1 + 小吃x1 , 加埋一 , 要百多元野食貴唔緊要, 小吃懶精緻實平平無奇 唔緊要, 職員態度唔緊要, 但要食客等 40分鐘都出唔到真係。。。勸老闆如見此post, 請改善廚房出菜時間。不過我住附近都唔會再去幫襯

再多10分鐘, 終於有小吃,

最終共等左40分鐘, 都出唔到2個主食。。。

野飲x1 + 小吃x1 , 加埋一 , 要百多元