mimilovemeow
等位等得耐都值得㗎😌
mimilovemeow
2020-05-19
Follow
聞說呢間係新蒲崗某餐廳嘅分支,所以同兩個好朋友去朝聖吓🤨,揀咗個happy Friday 食晚餐,因為知道要排隊,放工已經急急腳去排,點知6:50pm到,足足等咗一個鐘先入到去😌⋯⋯
餐廳坐位都算唔小,有廿零三十個左右,座位就麻麻哋舒適囉😐
我哋叫咗買樣嘢食,「黑松露野菌猫耳朵粉」,「水牛城雞翼」,「BC All Day breakfast 」,最出名嘅pancakes.....揀咗個橙口味😋
我覺得每一樣都好出色,好好味,服務態度都幾好嘅,不過啲碟就有啲油淋淋咁,好似未洗乾淨咁,同餐廳環境有啲格格不入🥴
雖然真係要排好耐先等到位,但食到咁高質嘅食物,真係好值得🥰
好creamy  ,嫩好香松露味,仲好足料添
好creamy  ,嫩好香松露味,仲好足料添
一客有6隻,Size適中,一個女子食3隻,絕對無難度😂味道都好好,唔似其他地方煮到汁還汁,雞翼還雞翼咁😋
整體都好味嘅,係塊煙肉有啲overcook  囉😌菇好味😋腸好味😋本身係牛奶炒蛋,但係我唔食得奶,所以變咗正常炒蛋,但係都好好味😋提子🍇、菠蘿🍍好甜,藜麥........幾特別
比5粒星都形容唔到佢咁好味🤣
比5粒星都形容唔到佢咁好味🤣
Like
Ratings
Black  Truffle  Oil  Cream  Wild  Mushroom  Orecchiette
Buffalo  chicken  wings
BC  All  day  breakfast
Orange  Suzette  Soufflé  Pancake