餐厅: 冰極餐廳
资讯:

小朋友想喺企鹅隔离食饭,所以我一入园便上山,但餐厅12点才开会,11时已有人在烈日当空下排队 (餐厅门口冇簷蓬,排队真系要暴晒),我唔想小朋友晒咁耐,所以行吓企鹅馆和北极馆,未够12点派老公去排队攞筹。过了一会,行到餐厅门口吓了一跳,好长龙!小朋友开始话肚饿,唯有食住零食等。人龙其后开始鼓燥,原来攞筹不是排队,而是用the Gulu app,试想想暴晒了一小时的人的感受!我即刻用app攞筹,叫埋朋友攞埋海龙王的筹,然后去其他地方玩住先。其实餐厅可贴告示,未开门已可提醒d人唔洗排,上网攞筹,咁就唔洗大家燥底。等了4小时,4pm我们才有位,真系好癫!但令人气愤的是,餐厅内其实仲有枱 (不计social distance的隔离枱), 但staff没有尽快安排食客入座。等了4小时,我尽快落单,2个低碳餐,2个儿童餐。小朋友见到儿童餐的海洋列车,立即开心晒。大人低碳餐的意粉,跟小童餐是一样的冇味!意粉又淋咗,调味欠奉,我哋咁肚饿都觉得难食,一定系好难食!最后真系食唔到一半。低碳餐还有餐汤,沙律,cake和餐饮。Cake都系好难食,我只吃了一啖!当日的服务认真麻麻,水都冇俾!2大2小,成千几蚊,水

当日的服务认真麻麻,水都冇俾!2大2小,成千几蚊,水都冇俾杯,service欠奉,食物难食,真系靠企鹅先引到人入去进食。下次去OP不会再帮衬!
等候时间
240 分钟 (堂食)