2011-11-07
同朋友共三人因附近的火煱店等位,於是來了這裏. 星期五晚7:30, 門口冷冷清清, 心感一點不妙. 但也不想去找了,於是入座$看餐牌才知$108任食任飲. 於是隨便叫了一些東西. 過了一段時間,食物來了, 食左陣, 叫第二輪. 就出事了.加錢換左湯底, 感覺係不如唔好換. 肥牛每碟4-5塊, 味道普通. 四寶丸一碟12粒,也是很一般. 食品大約有二十種, 一般大路野.第二輪食物等了約40分鐘還未到, 一碟也沒有. 我地催單, 並寫下第三輪食物, 阿姐問, 等左一個鐘未呀? 我地話差唔多啦! 阿姐話" 如果等一個鐘都未上,就真係有問題啦!:隔離台的公仔佬也不耐煩了, 係咁"挑"來"挑"去....... 再過了十多分鐘. 食物到了. 第二三輪一齊黎.我地食左一陣, 經理過黎同我地講, 快兩小時了, 要埋單. 真係無語.總結:食物普通到不得了, 如些經營, 簡直係趕客.
食品大約有二十種, 一般大路野.
總結:食物普通到不得了, 如些經營, 簡直係趕客.