2011-03-29
點解我會寫呢第一篇食評, 因為今次我實在好想講我的心聲出黎, 我都係買左BEECRAZY的$98/位任食優惠卷!可能我早BOOK位, 所以BOOK位都不太難, 係要不停打電話到晚上七點鐘先有人聽.野食方面, 我覺得除左送的4片皇者牛肉之外, 其餘一概都唔得! 全部丸都是街市果隻, 魚片亦都唔脆, 安格斯牛肉是”鞋”的, 其餘就是蟹柳, 野菜等等, 有基圍蝦既, 可能唔當做啦, 稍為細隻左D, 最離譜是拼盤上送的聖子, 是臭的!!服務方面, 要催促多次先有野食, 應該突然人客多了, 唔夠人手, 請了一些生手做侍應吧…裝修方面, 確實不錯, 卡位有獨立電視機, 台面用上許多不同款的石頭做裝飾, 梳化都坐得幾舒服, 而牆壁亦是很特別(我唔知點形容哈哈), 總之我覺得是靚啦!其實我都知道一分錢一分貨, 食得呢D都唔會係好靚料, 但其實想客人回頭, 可以送幾粒手打既丸呀, 可以送少量多款或者用比較便宜少少的價錢食貴餐廳的招牌菜, 俾人試下真材實料的食物, 最重要要新鮮幸好, 我只買了2位餐卷
幸好, 我只買了2位餐卷