2006-09-07
果日星期2我同個frd就book左nite time 9:15 去食啦,上到去,佢點我地要唔要食sashimi啦,咁我心諗唔比都比左98蚊出黎啦,無理由唔加多小小$食埋個sashimi架嘛,咪諗住回本lor一次最多only可以叫8件,咁果一下我諗8件既話,叫返4-5次都回本啦....點知一黎到,一件既size得我手指公一節既大細lor(可能再細小小),咁都唔緊要啦,多d黎,密d手jei...點知最正就係d吞拿魚一食入口有d雪霜lor....=.=大佬呀,我都唔其望有幾fresh啦,但都唔係有雪霜掛老細..真係o哂咀咁咪叫d天婦羅食law,諗住無炸野無死掛,度度都差唔多jei,點知呢間野唔係差唔多,係差好多,您食落口,only食到食口都係油,d野又一patpat咁=.='我係果一個moment就知道原來自己係比人呃左黎呢度比左百幾蚊,食到好似食米田共咁樣