2018-10-04 425 浏览
<立食泰菜>😋喺葵芳站既葵芳广场太多野食 而我发觉左呢间细细 既泰菜 有少量座位 系企喺度食 亦见到好多人外卖 除左企之外基本上食物同平时泰餐厅系一样😋 而且价钱抵食 正🔥🍴曼谷拼盘 40 蚊圆形一粒既系鸡丸 好有咬口 有啖啖鸡味 🐤圆柱体𠮶个系 鱼卷 鱼味香够弹牙 🐟仲有爆炸鱼卷 好脆身好有镬气 啖啖鱼香 , 仲有香脆既泰式虾片🦐 4 样野都好足料 点埋泰式甜酸酱好正!🍴猪脾饭 45 蚊🐷🍚首先佢劲多白饭 白饭底有几多菜 好抵食😋🍚🌿 猪脾大大件 个猪皮劲嫩滑 d汁好香浓入味 而佢既猪肉口感都好软滑🐖加埋香蒜同酸辣汁调味🌶 冇得输🍴凤爪沙律 25 蚊🐤🌶用胶盒装住既沙律 泰式沙律酸辣开胃 有好多洋葱 新鲜青瓜青豆做底🥒 凤爪完全冇骨 去骨得黎保有筋位 所以爽滑有口感 系一个好好既泰国前菜😀#泰国菜 #鱼卷 #泰式拼盘 #猪脾 #凤爪 Score 平均分 <7.5/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:
<立食泰菜>😋

Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#曼谷泰国料理
葵芳葵富路7 号葵涌广场 2 楼c07a号铺