2013-10-17 416 浏览
同朋友食完饭 (其实我只食左个沙律), 突然甜品瘾发作经过风月堂 , 想起佢地的甜品都几出名~~~咁就捉左我朋友上去食了~上到一楼, 门口已经有3台客等紧....不过好彩重有2楼, 所以都算快入坐我地去左2楼 , 全白色装修 , 楼底好高 , 感觉好舒服  一坐低所有野都准备好, 清水有了,餐具餐牌有了甜品系独立一个餐牌的真系睇到眼花撩乱!!!!我的选择困难症又发作 5 mins后选择好了~~~落左order后10 mins左右就到了 一放上台已经闻到好香的肉桂味窝夫有朱古力味同肉桂味  贪心的我就系想一次过试晒两只味~~微暖的窝夫 , 香脆 ~~~肉桂味窝夫食唔出肉桂味 , 不过朱古力味窝夫就好香浓的朱古力味杂果上沐左带肉桂味的糖水 , 微甜 , 配水果岩岩好~~~杂果有香蕉, 士多啤梨, 蓝莓和芒果 , 只有蓝莓的味道怪怪的, 其他都好好结尾: 我见隔离台d set dinner都几大份, 好似几抵食几好味~~~依啲系咪就系叫隔离饭香下次我要去食晚餐~~~报告完毕~~~
同朋友食完饭 (其实我只食左个沙律
), 突然甜品瘾发作

经过风月堂 , 想起佢地的甜品都几出名~~~
咁就捉左我朋友上去食了~
我地去左2楼 , 全白色装修 , 楼底好高 , 感觉好舒服

一坐低所有野都准备好, 清水有了,餐具餐牌有了
甜品系独立一个餐牌的
真系睇到眼花撩乱!!!!
我的选择困难症又发作
 5 mins后选择好了~~~
落左order后10 mins左右就到了

玉桂鲜果鸳鸯窝夫$5
一放上台已经闻到好香的肉桂味

窝夫有朱古力味同肉桂味
 贪心的我就系想一次过试晒两只味~~

杂果上沐左带肉桂味的糖水 , 微甜 , 配水果岩岩好~~~

依啲系咪就系叫隔离饭香

下次我要去食晚餐~~~

报告完毕~~~

2013-10-11
等候时间
20 分钟 (堂食)
$60 (宵夜)
玉桂鲜果鸳鸯窝夫$5