2020-11-18 307 浏览
位处尖沙咀k11外既街角小店, 居然是米芝莲推介既街头小食晚饭后经过忍唔住入去😍店内专卖各式泡芙同饮品,款式选择非常多我企左系门口睇左几分钟先拣到食咩😅classic vanilla choux由于泡芙口味太多唔识拣,拣个classic + limited既口味实冇死😌最后既成品果然冇令我失望,外皮脆暖,vanilla cream软滑香甜唯一缺点系size有啲细🙁Honey coffee tea shake饮品选择分别有茶类同咖啡类, 我又系拣左好耐😅因为当时饭气攻心想饮咖啡,但我又想饮茶🤪🤪睇左好耐终于俾我揾到两者既结合体!评语系好饮!茶味同咖啡味好夹!个茶底偏酸,有柠茶既感觉十分喜欢💕
位处尖沙咀k11外既街角小店, 居然是米芝莲推介既街头小食
我企左系门口睇左几分钟先拣到食咩😅

classic vanilla choux
唯一缺点系size有啲细🙁

Honey coffee tea shake
十分喜欢💕
Classic  vanilla  choux    And  honey  coffee  tea  shake