2018-11-01 76 浏览
近排涼涼地又有火鍋癮起,係佐敦尋找下好味抵食火鍋店,見到呢間寶哥價錢又唔算貴又有刺身拼籃所以就決定一試喇一坐低,已經有醬料預備好放枱面,職員話飲品就係自助既,都有好多選擇,倒如汽水、蔗汁,啤酒都有,選擇度有別其他只係罐裝飲品。環境都幾企理,座位都算舒服率先黎既係刺身拼盤,有大約5款魚生,不過最令小妹覺得特別既係有牛肉刺身因為小妹未試過牛肉刺身,所以睇到都有D唔夠膽放入口,不過小妹聽朋友講個口感都唔錯,都好似食緊魚生咁叫了猴頭菇鯊魚骨湯,一開始唔係好濃中式湯既味,但有一陣陣菇香味再加少少湯配料飲落都幾清甜。呢到有牛、豬同羊肉,羊肉唔係好多火鍋店都有提供,所以呢到肉類都多選擇仲有3寶丸,每人1粒就無得再添加。老實講,呢幾粒丸的確幾彈牙如果可以添加就最好呢到仲有按人頭提供的海鮮拼盤,都有鮑魚、蠔、聖子仔、蜆、海蝦,同樣一樣一件但海鮮又的確幾Fresh現場都仲有好多特色配料既,所以呢到既放題火鍋都算唔錯
近排涼涼地又有火鍋癮起,

率先黎既係刺身拼盤,
不過小妹聽朋友講個口感都唔錯,都好似食緊魚生咁

羊肉唔係好多火鍋店都有提供,所以呢到肉類都多選擇

現場都仲有好多特色配料既,所以呢到既放題火鍋都算唔錯