又黎到食大閘蟹嘅季節🍂Momo同Boo梗係唔執輸去食返個大閘蟹宴先😛😛套餐包兩隻大約五兩嘅大閘蟹🦀、前菜(醉雞同埋土頭絲)、小黃魚、雲吞走地雞湯、蟹粉蝦仁🍤、小籠包、菜苗同埋薑汁芝麻湯圓。依度嗰啲係大閘蟹公🦀,好香好多膏(白色同黃色都有)😍😍大閘蟹實在太好味,Momo同Boo遂隻腳食😝😝,食咗成個鐘先食完😂😂 蟹粉蝦仁d蟹粉都好正😍,而小籠包皮薄多汁👍🏻,小黃魚炸到外脆但肉都嫩既🐟、只係個雞湯有少少遜色好似無咩味🙈🙈 叫左壺人參烏龍🍵,嗰種回甘真係好正😆但茶芥要$25/位有啲貴🥺另外依個餐包一杯花雕酒,如果唔啱飲都可以揀其他飲品,我哋就揀咗杯雪梨水🍹 食完好滿足好飽呀😆OpenRice 定位仲可以送多一客甜品(紅棗糕)。用匯豐/渣信用卡💳尊享價$368就可食到呢個餐喇!🤗🤗🤗

2019-12-09