上星期约左朋友去荃湾𠮶边食嘢,带左佢去左呢间性价比好高嘅酒店餐厅🤭餐厅位置位于悦品酒店地库层,环境宁静舒适,而且空间感十足👍唔睇食物,环境都已经拎足分数☺️入到去打开餐牌,发觉价钱都非常吸引🤩只需要$148起就可以享受两小时一份主食+自助吧任饮任食😍性价比极高☺️☺️我同朋友最后都系决定点烤纽西兰肉眼牛扒😋😋肉眼扒好大块,唔算好厚切,好啱我口味,点左七成熟,肉质都几粉嫩,入口唔会韧,而且加埋牛肉肉汁,食落好浓郁嘅肉味🤤🤤拌碟嘅车厘茄亦非常鲜甜😊除咗自助吧,主食区选择亦非常多,包括有炸物(薯格、春卷等)餐包、中式及西式餐汤、甜品区(小蛋糕、啫喱、桂花糕、豆腐花、窝夫等)新鲜水果🍉🥭沙律、前菜饮品同雪糕区,全部任饮任食😇😇当日饮嘅中式汤系合掌瓜合桃汤,好浓郁好香又无味精,好好饮👍另外必推介佢地嘅豆腐花,滑到不得了,我encore左三碗🤤🤤整体评价满分💯绝对可以再次encore😻😘

我同朋友最后都系决定点烤纽西兰肉眼牛扒😋😋

除咗自助吧,主食区选择亦非常多,包括有炸物(薯格、春卷等)
新鲜水果🍉🥭
沙律、前菜
饮品同雪糕区,全部任饮任食😇😇
当日饮嘅中式汤系合掌瓜合桃汤,好浓郁好香又无味精,好好饮👍
整体评价满分💯绝对可以再次encore😻😘

2024-01-19