2017-02-24 124 浏览
细细个自己就有一种习惯,就系钟意闲时一个人去HightTea休息吓发呆吓咁~而今日我就去左呢间~~~~餐厅陈设时尚又舒服,人唔太多最岩我,坐低后我就叫左件饼同杯野饮Cake方面我拣左玫瑰荔枝蛋糕,全因觉得个名特别之余,出面又少有,所以就拣左~侍应拎来时个样都颇漂亮,系一个红色心心来,好特别,浅尝一口味道清新得来有一阵荔枝飘香,再食多几口就有淡淡既玫瑰花香渗出,甜而不腻,越食越好食喔~~~~~~食完件饼后,覆左一阵message后,当然要再好好享受我既休闲下午,再来一杯浓浓嘅冻朱古力~~呢杯朱古力味道好浓郁,口感好滑,一饮就觉喉咙好舒服,特别喺啱啱食完个蛋糕之后,再饮翻啖朱古力,真是好正!我就系咁渡过左一个无压的下午,肚皮心灵都叉足晒电,好开心呀
玫瑰荔枝蛋糕

冻朱古力

我就系咁渡过左一个无压的下午,肚皮心灵都叉足晒电,好开心呀
2017-02-19
用餐时段