2018-03-25 98 浏览
见到咁多IG Foodie都推介呢间沾面~忍唔住Happy Friday同友人两个去品尝下😚我地7点去到 岩岩先开始叫飞等左冇十分钟就已经入得去食一入到bar枱 店员就大叫(in Japanese😂)应该系欢迎我地 跟住有位店员向我地介绍左今期限定既久须志菌茸沾汁面 我地两个二话不说就叫左一人一碗亦叫左一份神山汤饺子share两份食松茸汤底好浓郁 一d味精味都冇之余 仲好香菇味 叉烧肥瘦适中 本身焖得好稔身 再经过火炉烧之后真系好香好浓肉味 杂菇量亦都好多 钟意菌类既朋友会极爱 最抵赞系面质 好弹牙好实 又挂汤 本人非常之钟意 面既份量亦都好多 我地两个人都食唔晒 做左小嘥鬼😯😯饺子虽然冇影到 但都的确唔错~虽然系普通日式豚肉饺 但系原来汤底先系神髓 汤系用豚肉煮成既 令饺子味道升华不少😄 总结就系神山面屋=神级面屋 性价比 回头率都好高 极度推荐!!!!!😉😉😉
见到咁多IG Foodie都推介呢间沾面~
忍唔住Happy Friday同友人两个去品尝下😚
我地7点去到 岩岩先开始叫飞
等左冇十分钟就已经入得去食
一入到bar枱 店员就大叫(in Japanese😂)
我地两个二话不说就叫左一人一碗
亦叫左一份神山汤饺子share两份食
久须志菌茸沾汁面

2018-03-23
等候时间
10 分钟 (堂食)
久须志菌茸沾汁面