老公话要食西餐,我梗系带佢去食好野啦~我地点左:牛油白酒烩解大蚬餐厅推介,日日新鲜入货~好浓厚既牛油味,蚬肉大粒又厚生,多汁又爽嫩。之后点左2个晚餐:餐汤先黎,系蕃茄汤,微微酸,好开胃,又带点蕃茄微粒,有咬口。依度既蒜蓉餐包好受欢迎,全片面包也涂满牛油,岩晒我,而且食落好香蒜蓉牛油味。忌廉茄茸蟹肉虾扁意粉只龙虾锤好大只呀!调味够又入味!整碟好多蟹肉呀,每条扁龙粉面挂住d蟹肉架!而且好香龙虾及蟹肉味!又带著蕃茄既甜同蒜既香!炭烧美国安格斯肉眼牛扒 (10安士)要Medium rare!切落去,仲系红心架!烧得岩岩好!咬落好香炭烧味,而且牛肉味浓多汁!肉质高、烹调好!老公点左那杯1664之后餐茶点左杯热咖啡同热柠茶,同野食一样上得好快。杯咖啡一黎已经闻到好香浓!甜品黎勤!黑麻麻以为系朱古力,原来系芝士朱古力多炎,好浓芝士味,texture firm得黎又滑😘其间见到隔离左右2枱都有人生日,我点知?因为个服务员同佢讲「生日快乐!」同送上蛋糕。蛋糕上写上「Happy Birthday, xxx!」过左一阵又见到另一枱好似系求婚,因为我又听到服务员同佢地讲恭喜!依间真系一间幸福既餐厅🥰
老公话要食西餐,我梗系带佢去食好野啦~

我地点左:
牛油白酒烩解大蚬
餐厅推介,日日新鲜入货~
好浓厚既牛油味,蚬肉大粒又厚生,多汁又爽嫩。

之后点左2个晚餐:

忌廉茄茸蟹肉虾扁意粉
只龙虾锤好大只呀!调味够又入味!

整碟好多蟹肉呀,每条扁龙粉面挂住d蟹肉架!
而且好香龙虾及蟹肉味!又带著蕃茄既甜同蒜既香!

炭烧美国安格斯肉眼牛扒 (10安士)
要Medium rare!

切落去,仲系红心架!烧得岩岩好!
咬落好香炭烧味,而且牛肉味浓多汁!
肉质高、烹调好!

老公点左那杯1664

之后餐茶点左杯热咖啡同热柠茶,同野食一样上得好快。
杯咖啡一黎已经闻到好香浓!

甜品黎勤!

其间见到隔离左右2枱都有人生日,我点知?
因为个服务员同佢讲「生日快乐!」同送上蛋糕。
蛋糕上写上「Happy Birthday, xxx!」

过左一阵又见到另一枱好似系求婚,
因为我又听到服务员同佢地讲恭喜!
依间真系一间幸福既餐厅🥰
2019-09-11
  • 蒜蓉包
  • 炭烧美国安格斯肉眼牛扒
  • 牛油白酒烩鲜大蚬
  • 忌廉龙虾汁蟹肉龙虾意大利饭(半只波士顿龙虾)