2019-12-30 694 浏览
见网上好评如潮,米芝莲推介,带着期待的心去一尝拉面。结果极失望。好喇,叫左碗味噌拉面,师傅一路倾闲计一路笑一路整拉面,好hea 咁,一点拉面师傅应有嘅专业态度都冇。味噌拉面:佢地叫面豉,但味道唔系日式,汤底带有用黎整中菜既中式面豉味,仲奇怪地带有中式南乳猪手既味道!面底:试完汤底後即食,系。腍。既!!唔好话基本弹牙,我所试过既任何一间拉面都弹过佢,怀疑系师傅挂住倾计,唔专注所致嘅疏忽。块猪腩就好一般,口感偏「鞋」身。难食到我同朋友都只系食咗几啖就放弃,离开被茶记阿姐呼喝、间野又逼又一阵味、见到厨房唔开胃既地方,之後去左第二度再医肚。真心难食,唔会再黎。拉面店做出如茶记感觉:一进店我们二人被安挂坐普通枱,被阿姐用命令式叫我地两个一齐坐埋一边,完全茶记feel。(要知道小店同茶记系有分别的)Request 後坐Bar枱,纸箱多既程度不可表受,连行入去坐低都好辛苦,坐低後waiters 出出入入经常撞到,骤眼望入厨房,卫生情况不良好,见到唔开胃。完全唔明点降咁多好评,希望将来质数改善。
见网上好评如潮,米芝莲推介,带着期待的心去一尝拉面。
结果极失望。

真心难食,唔会再黎。

拉面店做出如茶记感觉:

完全唔明点降咁多好评,希望将来质数改善。
2019-12-26