雅苑座

The Greenery
2020-01-03 3497 浏览
今日同年长父母去食自助餐呀!系之前买定coupon因为新地会有newsletter通知我地会员有早鸟优惠。所以平了好多。三人行包两个长者都$900有找。以Christmas and new year Eve 来讲系平左好多。重点系帝苑酒店服务态度好好。佢哋见到我拖两位长者,又帮手毕汤俾老父,又帮手整杯热奶俾妈咪饮即磨咖啡。而且食物质数高及种类好多。甜品系重中之重,士多啤梨蛋糕超好食,蝴蝶酥及绿茶蝴蝶酥好早被清仓!斑斓班㦸好热好好味。Hagen Daz ice cream 都好味。剌身唔错可惜tuna 有根。热食黄金虾好食蒸鱼超正!冻食虾面包蟹冇乜人食。西汤龙虾汤夹蒜蓉包好夹。即整自助饮品吧冻柠茶冻奶茶热咖啡都好乾净。好期待下次再嚟一次Remarks走时漏咗个环保袋系餐厅,staff hurry to reach me at washroom so helpful!Also they assisted my old dad get in Car. Thank you so much

so helpful!
  • 甜品
  • 海南鸡饭